Γιατί Εμάς;

Η ποιότητα των υπηρεσιών και των έργων μας εξασφαλίζεται από την πολυετή εμπειρία μας καθώς και από το χαρακτήρα του Γραφείου ως οικογενειακής επιχείρησης, ο οποίος και συντελεί στην αποδοτικότερη συνεργασία των τεσσάρων ειδικοτήτων που το απαρτίζουν, δηλαδή του Πολιτικού Μηχανικού, του Αρχιτέκτονα, του Μηχανολόγου και του Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω.

Φόρμα επικοινωνίας
  • open panel

Το Γραφείο

Το τεχνικό γραφείο «Γκάμα» ιδρύθηκε το 1978 από τον Τάσο Γκάμα, Πολιτικό Μηχανικό του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με έδρα την Αθήνα.

Στη συνέχεια η δραστηριότητα του γραφείου επεκτάθηκε στην περιοχή των Σπάτων και της Αρτέμιδος, όπου και μεταφέρθηκε πλέον η έδρα. Το 2004 προστέθηκε στο δυναμικό του γραφείου η Ελένη-Ελευθερία Γκάμα, Αρχιτέκτων Μηχανικός Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και τη Χωροταξία (Ε.Μ.Π.) και το 2008 η Αλεξάνδρα Γκάμα, Μηχανολόγος Μηχανικός Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, επεκτείνοντας έτσι το αντικείμενο του γραφείου σε ακόμα περισσότερους τομείς.

 

Το γραφείο μας από την ίδρυσή του συνεργάζεται με τη δικηγόρο Σωτηρία Κουλοχέρη-Γκάμα για τη νομική υποστήριξη των υποθέσεών του.

Τεχνικό Γραφείο Γκάμα
Copyright © 2021