Γιατί Εμάς;

Η ποιότητα των υπηρεσιών και των έργων μας εξασφαλίζεται από την πολυετή εμπειρία μας καθώς και από το χαρακτήρα του Γραφείου ως οικογενειακής επιχείρησης, ο οποίος και συντελεί στην αποδοτικότερη συνεργασία των τεσσάρων ειδικοτήτων που το απαρτίζουν, δηλαδή του Πολιτικού Μηχανικού, του Αρχιτέκτονα, του Μηχανολόγου και του Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω.

Φόρμα επικοινωνίας
  • open panel
  • Αρχική
  • Ανανεωμένο Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»

Ανανεωμένο Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»

 

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κτηρίων που διαθέτουν οικοδομική άδεια ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο,  χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία (του ιδιοκτήτη ή του ενοίκου) και είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας (από κατηγορία Δ και κάτω). Το ποσοστό επιδότησης θα υπολογίζεται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων.
Ο μέγιστος προϋπολογισμός των δαπανών αναβάθμισης θα φτάνει τις 25.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για τις κατοικίες και τα διαμερίσματα, ενώ το ποσοστό επιδότησης θα μπορεί να αγγίξει το 70%.
Από το πρόγραμμα θα καλύπτονται και αμοιβές μηχανικού για τη διενέργεια των απαιτούμενων Ενεργειακών Επιθεωρήσεων, για Σύμβουλο Έργου και πιθανώς για τυχόν μελέτες που απαιτηθούν για την υλοποίηση των παρεμβάσεων.Λεπτομέρειες θα βρείτε στο άρθρο εδώ.
Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.


Τεχνικό Γραφείο Γκάμα
Copyright © 2021