Γιατί Εμάς;

Η ποιότητα των υπηρεσιών και των έργων μας εξασφαλίζεται από την πολυετή εμπειρία μας καθώς και από το χαρακτήρα του Γραφείου ως οικογενειακής επιχείρησης, ο οποίος και συντελεί στην αποδοτικότερη συνεργασία των τεσσάρων ειδικοτήτων που το απαρτίζουν, δηλαδή του Πολιτικού Μηχανικού, του Αρχιτέκτονα, του Μηχανολόγου και του Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω.

Φόρμα επικοινωνίας
  • open panel

Πρόσωπα

Ο Τάσος Γκάμας είναι Πολιτικός Μηχανικός Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.
Γεννήθηκε στη Μηλιά Μετσόβου το 1951 και φοίτησε στο Γυμνάσιο Μετσόβου και μετέπειτα στο Γυμνάσιο Τρικάλων. Μετά την αποφοίτησή του από το Πολυτεχνείο της Αθήνας το 1975 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός με έδρα την Αθήνα με κύριο αντικείμενο στατικές μελέτες και ανάλυση προγραμμάτων αντισεισμικού ελέγχου κατασκευών. Ακολούθως, από το 1979, δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή των Μεσογείων ιδρύοντας γραφείο πρώτα στα Σπάτα και έπειτα στην Αρτέμιδα, στο οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα να συνδράμει με την πολύτιμη εμπειρία του.

 

Η Ελένη-Ελευθερία Γκάμα είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών στην Πολεοδομία και Χωροταξία (Ε.Μ.Π. 2008). Γεννήθηκε στα Σπάτα το 1980 και φοίτησε στο Γυμνάσιο και Λύκειο της  Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής (Lycée Franco-Hellénique). Με το τέλος των σπουδών της στο Πολυτεχνείο (2004) εργάστηκε αρχικά στις  Τεχνικές Υπηρεσίες και την Πολεοδομία του Δήμου Σπάτων ενώ στη συνέχεια αφιερώθηκε αποκλειστικά στο οικογενειακό τεχνικό γραφείο στην Αρτέμιδα, του οποίου και αποτελεί σήμερα το βασικό στέλεχος.

 
Τεχνικό Γραφείο Γκάμα
Copyright © 2021